‘Everybody can paint’ was zijn motto. Deze vrolijke landschapschilder wordt geroemd om zijn bijzondere uitspraken en zijn ‘nat op nat’ techniek. Op een eenvoudige manier liet hij ons zien hoe we met een beetje titanium white een ‘happy little cloud’ op onze canvas konden laten verschijnen. Zijn techniek maakt het mogelijk om in een korte tijd een prachtig landschap neer te zetten, zelfs voor de mensen die nog nooit een kwast in hun hand hebben gehad!

Wat kunt u verwachten?

U wordt ontvangen door uw eigen Bob Ross, deze zal jullie stap voor stap tijdens de workshop begeleiden. Het materiaal ligt al voor u klaar! Deze workshop staat gerand voor plezier, ontspanning en verbazing van uw eigen kunnen.

Reviews

“Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met onze verborgen schildertalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was onze hoogtepunt van onze dag”.
– Staatsbosbeheer 

“Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen en zijn heel blij met de resultaten. Bedankt!”
– Arcstone BV

Praktische informatie

  • De ideale duur voor deze workshop is 2 uur
  • Er wordt gewerkt met olieverf. Voldoende bescherming voor kleding is aanwezig!
  • Ervaring is niet nodig
  • Schilderijen krijgt u mee naar huis

Prijs en deelnemers

Prijs: € 132,- . Bij meer dan 6 deelnemers: € 22,- per persoon. Prijs is inclusief materiaal. Deelnemers: Minimaal 6, maximum aantal deelnemers in overleg (dit hangt af van de capaciteit van de ruimte en/of tuin).

Over Sanne Rietvelt

Sanne woont en werkt in Amsterdam als beeldend kunstenaar. Sinds 2011 geeft ze daarnaast met veel plezier en toewijding creatieve workshops aan particulieren en bedrijven. Haar insteek? ‘There are no mistakes, only happy little exidents’, in de woorden van Bob Ross.