In deze workshop komen simpele oefeningen aan bod uit de Tibetaanse yoga traditie. Het doel is om spanningen in lichaam en geest los te laten en hernieuwde energie op te wekken.

Tijdens het uitvoeren van de oefeningen masseer je je ruggengraat zodat blokkades smelten en worden losgelaten doormiddel van je adem. Dit proces helpt je in het hier en nu te komen en negatieve gedachten en emoties los te laten. Je voelt je ontspannen en helder van geest. Tibetaanse yoga is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of ervaring met yoga. Een heerlijke start van een vergadering of brainstorm, of juist om de dag te breken en weer met hernieuwde energie verder te gaan.

Effecten van de Balansyoga workshop

  • Lichamelijke ontspanning
  • Geest leegmaken
  • Frisse energie

Reviews

“Fritzi is een vrolijk type die met beide benen op de grond staat, die zelf veel levenservaring heeft waardoor ze haar deelnemers optimaal kan begeleiden, zonder te pushen.”

“Bij deze yoga heb ik niet het gevoel dat ik mijn best moet doen maar dat ik juist heel goed kan luisteren naar mijn lichaam.”

Praktische informatie

  • De Balansyoga workshop duurt 60 tot max. 90 minuten (zelfde prijs)
  • Voor deze workshop is ervaring met yoga of meditatie geen vereiste
  • Geen speciale kleding nodig, maar draag wel kleding waarin je je benen kunt buigen en je armen kunt strekken (het is geen ‘work out’ waarbij je gaat zweten)
  • Matjes zijn aanwezig
  • Oefeningen kunnen ook zittend op een stoel uitgevoerd worden

Prijs en deelnemers

Deelnemers: vanaf 2 tot 20 personen. Capaciteit is afhankelijk van wel/geen gebruik van tuin. Prijs: € 16,60 per deelnemer vanaf 6 personen. Bij 2 tot 5 deelnemers € 100,00 totaal.

De cursus is inclusief powerthee en een gezonde snack na afloop. Tip: boek bij Lisa’s Liefde een gezond powerontbijt of powerlunch voor na afloop of voor aanvang van de worksho

Over Fritzi Ponse

Fritzi begeleidt mensen in het ervaren van een ruimer bewustzijn zodat er meer creativiteit, kalmte en focus ontstaat. Zij helpt je om lichaam en adem te gebruiken als toegangspoorten om dit ruimer bewustzijn te ervaren. Fritzi is naast bewustzijnscoach een ervaren yogadocent afgestudeerd in Tibetaanse yoga.